Pedicure Anneke Rekker (Ambulant)

 

 

Graag stel ik me even aan u voor.

 

Mijn naam is Anneke Rekker

 

Na 12 jaar een pedicure bedrijf aan huis gehad te hebben, ben ik gaan werken in de thuiszorg. Hier zie ik veel mensen die voetzorg nodig hebben maar deze niet krijgen, alleen om het feit dat ze geen vervoer hebben naar een pedicure. Familie woont niet in de buurt of er is geen mantelzorger in beeld. Vaak zijn ze lichamelijk niet instaat om naar een pedicure toe te kunnen gaan, omdat ze slecht ter been zijn of in een rolstoel zitten. Daarom ben ik gestart met een nieuw bedrijf "Pedicure Anneke Rekker (Ambulant)"                                     

Dat betekend dat ik bij de mensen thuis kom om een voetbehandeling te doen. Ik sta voor iedereen klaar die verzorgde voeten willen. U krijgt bij mij de basis pedicurebehandeling. Dit bestaat o.a. uit;  nagels en de nagelomgeving verzorgen, eelt en likdoorns verwijderen. Kloven, eeltranden, ingegroeide -en schimmelnagels (kalknagels) behandelen en als afsluiting een kleine voetmassage. 

Ik ben aangesloten bij ProVoet. Dit is een Landelijke branche- organisatie voor pedicures.

 

Pedicure / Voetzorg

Diploma uitgereikt door EPP 1992

Lid van PROVOET

 

Verzorgende IG

Diploma uitgereikt door ROC Friesland College 2011

 

Praktijk

Per 2022 ben ik Ambulant gaan werken als pedicure in de omgeving Achtkarspelen/Friesland
Maak een afspraak en ik kom bij u langs. T: 06-15953896

Helaas kunt u bij mij geen vergoeding van de verzekering krijgen. De diabetische- of reumatische voet zal naar een medisch pedicure moeten.

 

 

Maak jouw eigen website met JouwWeb