Bij Pedicure Anneke Rekker zijn ook voetverzorgingsproducten verkrijgbaar. Prijs per fles: € 15,00  

 

                                  Verzorgingsproducten van Footlogix

 

Footlogix Professional Pedicure-systeem is perfect om elke aandoening te behandelen, van een droge, gebarsten huid, nagelschimmel, schilferende huid en een ruwe huid. Het is veilig voor alle huidtypes, inclusief diabetici.

 

Omdat deze producten op muisbasis zijn, is het lichtgewicht, niet vettig en wordt het sneller in de huid opgenomen en onthult het in een mum van tijd veelbelovende resultaten!

 


Footlogix is een nieuwe verzorgingslijn voor de pedicure.

                        

Wat is Footlogix?

Footlogix is een nieuwe verzorgingslijn voor pedicures. 

Het heeft  unieke systemen die u in geen enkele andere producten zou vinden.

 • Dermal Infusion Technology (DIT) 

- Het mechanisme dat de actieve bestanddelen door de hoornlaag direct naar de diepere huidlagen stuurt.

- De technologie die ervoor zorgt dat de actieve bestanddelen in de juiste huidlagen terecht komen.

 

Waarom kiezen voor Footlogix?

Footlogix is een professionele innovatieve lijn voetverzorgingsproducten die speciaal werd ontwikkeld om tal van voetproblemen doeltreffend te behandelen. Een droge huid? Ernstige klachten ten gevolge van diabetes? Footlogix geeft direct zeer goede resultaten.

De farmaceutische bestanddelen van Footlogix dringen diep door in de huid. Zoals: 

 • Spiraleen = antimicrobieel (stopt de groei van verschillende micro-organismen). 
 • Ureum = Vochtinbrengend. Dit houdt de cel soepel en Vitaal  (gebeurd dit niet, dan sterft de cel)

 

Resultaat:

De producten laten geen vette laag achter die de huid kan `afsluiten`.

De huid wordt gehydrateerd en droogt daarom niet uit. Zo kan het haar normale functie hervatten. U krijgt geen kloofjes en wondjes, de huid blijft vitaal en soepel door de bestanddelen waardoor er geen eelt groei ontstaat. Want eeltgroei is uitdroging van huidcellen. De antimicrobieel concentraat werkt als een barrière voor invasieve ziektekiemen.

Footlogix zorgt voor gezonde, verzorgde voeten.


WILT U EEN PRODUCT BESTELLEN, DAN KUNT U DIT TELEFONISCH DOORGEVEN OF VIA HET CONTACTFORMULIER.


Formules

Vochtinbrengende formules

 • DD CREAM MOUSSE Deze hydraterende maar vederlichte romige mousse houdt vocht vast in de huid. Dankzij de bijzondere antimicrobiële eigenschappen van de bioactieve gepatenteerde spirulina microalgen is deze formule ideaal om 's avonds aan te brengen.
 • DAILY MAINTENANCE FORMULA Deze doeltreffende formule voor een normale tot droge huid is uiterst geschikt om de voeten dagelijks te verzorgen. Hydrateert optimaal. Bewezen werking.
 • VERY DRY SKIN FORMULA Deze formule hydrateert en herstelt dag na dag de zeer droge huid. Bewezen werking. Geschikt voor diabetici.
 • CRACKED HEEL FORMULA Deze formule hydrateert en herstelt een bijzonder ruwe, gebarsten huid met zware eeltvorming. Bewezen werking.

 

Schimmelwerende formules

 • PEELING SKIN FORMULA Deze formule bevat een doeltreffende schimmelwerende stof. Gaat een schilferige huid op de voetzolen tegen, en verlicht jeuk tussen de tenen veroorzaakt door een atletenvoet of schimmelinfecties
 • ROUGH SKIN FORMULA Dit product bevat een doeltreffende schimmelwerende en hydraterende stof. Verzacht een ruwe, droge en geïrriteerde huid en gaat schimmelinfecties tegen.
 • ANTI-FUNGAL TOE TINCTURE SPRAY Deze spray bevat een doeltreffende schimmelwerende stof die ontsierende verkleuringen van de teennagels voorkomt. Bewezen werking. Kan ook tussen de tenen worden aangebracht bij een schilferige huid. Avocado-olie en panthenol herstellen de teennagels en zorgen voor een gezonde glans.

 

Speciale formules

 • COLD FEET FORMULA Deze mousse stimuleert de microcirculatie en biedt verlichting bij chronisch koude voeten. Bewezen werking.
 • SWEATY FEET FORMULA Deze mousse bevat een adstringerende stof die zweetvoeten tegengaat.
 • TIRED LEGS FORMULA Deze formule met vasoactieve eigenschappen helpt vermoeide benen te voorkomen. Het product is bijzonder geschikt voor wie compressiekousen draagt, omdat het de elastische vezels niet beschadigt.